Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Ekonomija

[ Izvor: Pobjeda, Objavio: I. P. ]

09. 03. 2018. 07:33 >> 07:32
1

POTPISAN UGOVOR

Za drugu fazu Ridženta 37 miliona

Kreditni ugovor za finansiranje druge faze Porto Montenegra potpisali su generalni direktor Universal Capital banke, Đorđe Đurđić i direktor pravnog sektora Adriatic Marinasa, Savo Đurović.


“Vrijednost ugovora je 37 miliona eura, a odnosi se na finansiranje izgradnje druge faze hotela Regent, koji po planu treba da bude završen do kraja naredne godine”, rekao je Đurđić, piše Pobjeda.

Riječ je o dva objekta sa apartmanima, koji će biti uključeni u kondo ponudu hotela Regent.

“Moram da zahvalim kolegama iz Adriatic Marinasa na strpljenu koje su pokazali prethodnih skoro dva mjeseca, koliko traju pregovori. Svi u Universal banci smo zadovoljni što smo podržali ovaj projekat”, kazao je Đurđić.

On je dodao da je Porto Montenegro značajno izmijenio Crnu Goru, pogorovo otkako je ICD ušao u vlasništvo Porto Montenega.

“To nas je preporučilo kao prirodne partnere za jedan ovakav projekat, s obzirom na to da je Universal Capital jedina banka u regionu koja ima predstavništvo u Dubaiju. Mi smo se u prethodnom periuodu specijalizovali za praćenje velikih projekata, jer je Universal banka dio grupacije koja trenutno realizuje najznačajnije projekte u Crnoj Gori”, naveo je Đurđić.

On je kazao da su prestavnici banke i Adriatic Marinasa, koji upravlja Porto Montenegrom, otvorili pregovore i o drugim projektima koje se tiču Crne Gore

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније