Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Ekonomija

28. 07. 2013. 12:33 >> 12:33

PODACI EKIP-a

Više korisnika kablovske televizije

Broj aktivnih priključaka za distribuciju RTV programa preko različitih platformi porastao je u junu, u odnosu na maj, za 2,6 odsto, to jest na 144,95 hiljada, saopšteno je iz Agencije za elektronske komunikacije i poštansku djelatnost (EKIP).


Iz EKIP-a su saopštili da su višekanalni bežični distribucioni sistem (MMDS), satelitska (DHT) i kablovska platforma (KDS) i internet (IPTV) zabilježili rast broja priključaka u odnosu na maj.

Od ukupnog broja, KDS priključaka je u prošlom mjesecu bilo 20,24 hiljade, MMDS 23,04 hiljade, IPTV 59,27 hiljada i DTH 42,4 hiljade, prenosi Mina biznis.

Najveće učešće među platformama koje se koriste za distribuciju radio i televizijskog programa u junu je imao IPTV 40,89 odsto, DTH 29,26 odsto, MMDS 15,89 odsto i KDS 13,96 odsto.

Iz EKIP-a su kazali da se od ukupnog broja aktivnih priključaka za distribuciju programa putem različitih platformi na građane odnosilo 97,67 odsto, a na kompanije 2,33 odsto

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније