Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Ekonomija

[ Mina biznis B.B. ]

10. 12. 2018. 18:30 >> 18:07

NPCG SAOPŠTIO

Nema ponuda za hotel "Sušica"

Na javni poziv Nacionalnih parkova Crne Gore (NPCG) za zakup hotela "Sušica" na Žabljaku, površine 240 metara kvadratnih, nije stigla nijedna ponuda.

"Na osnovu odluke Upravnog odbora NPCG, shodno zaključku Vlade, kojim je data saglasnost na izdavanje u zakup hotela Sušica, nakon pet javnih poziva, nije bilo prijava zainteresovanih", rekli su iz NPCG agenciji Mina-business.

NPCG su ranije pozvali zainteresovane da do danas dostave ponude za zakup tog turističko-ugostiteljskog objekta, u viđenom stanju, po minimalnoj godišnjoj cijeni zakupa od 1,92 hiljade eura, bez uračunatog poreza na dodatu vrijednost (PDV).

Objekat se davao u zakup na period od pet godina, pri čemu se može koristiti jedino u svrhu obavljanja turističko-ugostiteljske djelatnosti.

Pravo da učestvuju na javnom nadmetanju imala su sva domaća preduzeća registrovana za obavljanje turističko-ugostiteljskih djelatnosti.

Učesnici javnog nadmetanja su bili dužni da uz ponudu dostave, između ostalog, dokaz o registraciji iz Centralnog registra privrednih subjekata (CRPS), ne stariji od šest mjeseci, kao i bilans stanja i uspjeha ponuđača za 2015, 2016. i prošlu godinu, kojim se dokazuje da je preduzeće pozitivno poslovalo u prethodne tri godine.

Ponuđač je trebalo da dostavi i dokaz da je izmirio sve obaveze po osnovu poreza i doprinosa, kao i o predatoj prijavi poreza na dobit.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније