Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Ekonomija

29. 01. 2019. 11:08 >> 10:40
4

KNEŽEVIĆ REAGOVAO

"Moja kompanija bila garant"

Povodom tvrdnji iz firme Capital Invest o tome kako je predsjednik Crne Gore Milo Đukanović dobio kredit kod Pireus banke, reagovao je predsjednik Atlas Grupe Duško Knežević.

On tvrdi da je njegova kompanija bila garant sa keš kolateralom, o čemu, kako kaže, posjeduje dokumentaciju.

"Kredit je naplaćen od prodaje akcija Prve banke koje je g. Đukanović kupio odmah poslije podizanja kredita", rekao je Knežević, navodeći da je on bio zadužen da tehnički sprovede preko berze, kako bi se omogućilo Đukanoviću "da putem navodne berzanske transakcije zaradi milion i po eura".

Pozvao je predsjednika Đukanovića da saopšti imena dva prijatelja koja su mu pomogla oko obezbjeđivanja sredstava, koje je položio na ime keš garancije za uzeti kredit.

Knežević poziva Đukanovića i da sam progovori o privatizaciji Telekoma, EPCG sa A2A, privatizaciji bolnice Meljine.

 

Пратите нас на

Коментари4

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније