Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Ekonomija

[ Izvor: Investitor, Objavio: I. P. ]

13. 02. 2019. 12:43 >> 12:11

NA 14 NEDJELJNO

Turkish Airlines povećava broj linija prema CG

Turski nacionalni avio-prevoznik Turkish Airlines najavio je da će za ovo ljeto povećati broj linija od Istanbula prema gradovima u regionu, a na listi se našla i Podgorica.

Naime, turski prevoznik će broj linija za Podgoricu povećati na 14 nedjeljno.

“Turkish Airlines trenutno leti prema svim glavnim gradovima regiona kao što su Beograd, Sarajevo, Podgorica i Ljubljana. Prije nego što odlučimo da uvedemo novu rutu ili povećamo frekvencije unutar naše mreže, naš tim stručnjaka provodi niz studija koje se fokusiraju na različite aspekte i uzimanje u obzir uspješnosti naših postojećih destinacija, što takođe ima odlučujuću ulogu u širenju mreže. Osim toga, važno je uzeti u obzir promjene na tržištu i imati inicijativu “, rekao je direktor Turkish Airlinesa za Hrvatsku, Ugur Cantimur.

Nove rute kreću od 3. marta.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније