Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Ekonomija

16. 02. 2013. 11:32 >> 11:28

TRŽIŠTE DUVANA

Frišopovi u Srbiji će prodavati proizvode DKP

Frišopovi na aerodromima u Beogradu i Nišu prodavaće cigarete Duvanskog kombinata Podgorica. Prvi lot cigareta prije dva dana stigao u Beograd.

Iz DKP-a su kazali da je prva isporuka otpremljena kompaniji Dufry, koja ima frišopove na aerodromu »Nikola Tesla«, piše Pobjeda.

 

»Nadamo se da će taj simboličan povratak biti podsticaj da partnerski sa nekim iz Srbije krenemo u novo osvajanje tržišta te zemlje, za šta je neophodno uložiti 700 do 800 hiljada EUR, koje sada nemamo«, poručili su iz DKP.

Oni su dodali i da povratak na aerodrome u Srbiji nema veze sa ostatkom tamošnjeg tržišta , za koje su neophodna velika sredstva za kupovinu akciznih markica.

Proizvoda DKP-a od jula prošle godine nema ni na crnogorskom tržištu, jer im država nije dozvolila da kupe akcizne markice, zbog 1,8 miliona EUR duga koji je po tom osnovu ranije nagomilan.

Predstavnici DKP-a, međutim, tvrde da kompanija radi na povratku njihovih proizvoda na domaće tržište.


Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније