Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Ekonomija

[ Objavila: M.M ]

02. 08. 2019. 20:14 >> 21:49

MUGOŠA ZA TVCG

"Bez represije, rast poreske discipline"

Problem sive ekonomije u Crnoj Gori može se riješti samo sistemski i uz učešće svih institucija, ocijenio je direktor Poreske uprave Miomir M.Mugoša.

"Vlada Crne Gore vrlo posvećeno pokušava da riješi problem sive ekonomije. To je dugotrajan proces, ali problem se može riješiti samo sistemski kroz ujednačenu aktivnost svih institucija", poručio je Mugoša gostujući u Dnevniku TVCG.

On je istakao da je, i bez represivnih mjera, u zemlji zabilježen porast poreske discipline. Potrebni su, kako navodi, obnova kadra, nova znanja i vještine, kako bi se došlo do većeg stepena poštovanja poreskih propisa.

Mugoša kaže da je zadovoljan radom Poreske uprave, jer svi poreski prihodi bilježe trend rasta u odnosu na prethodnu godinu.

 

 

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније