Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Ekonomija

MIna-business [ Objavio: O.Z. ]

14. 05. 2020. 17:50 >> 17:50

UNIPROM KAP

U septembru otvaranje fabrike bileta

Kompanija Uniprom KAP, bez obzira na trenutnu globalnu krizu, nastavlja montažu fabrike bileta-trupaca, koja bi trebalo da bude otvorena u septembru.

Iz kompanije je saopšteno da će fabrika imati proizvodni kapacitet od 70 hiljada tona namijenjenih za strano tržište.

„Takođe, završeni su pregovori oko izgradnje nove fabrike aluminijumskih slabova, investicije vrijedne 20 miliona eura. Uniprom KAP uskoro će i zvanično potpisati ugovor“, navodi se u saopštenju.

Ta fabrika će, kako su kazali, biti kapaciteta 35 hiljada tona.

Aluminijumski slabovi se koriste za proizvodnju limova i mnogih drugih proizvoda koji se često koriste i u auto industriji.

„Završetak radova ove fabrike, koja će biti opremljena najsavremenijim tehnologijama, planiran je do kraja naredne godine“, zaključuje se u saopštenju.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније