Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Ekonomija

20. 02. 2013. 12:09   >>  12:08

NIKŠIĆ

Ponovo na prodaju imovina Radventa

Stečajna uprava Radventa, raspisala je danas novi oglas za prodaju cjelokupne imovine, po početnoj cijeni od oko 2,45 miliona eura, skoro 483 hiljada nižoj od prethodne.

Zainteresovani, za nekadašnji pogon nikšićke Željezare, ponude mogu dostavljati do 21. marta do 16 sati. Ponude će biti otvorene 25. Marta, u 11 sati u Privrednom sudu u Podgorici.

Pravo da dostave ponudu imaju domaća i strana preduzeća i građani koji uplate depozit za učešće na javnom nadmetanju, od deset odsto početne cijene.

Ponuda koja sadrži najveću kupoprodajnu cijenu imaće prednost prilikom izbora.

Smatraće se da su ispunjeni uslovi za otvaranje ponuda ako u roku bude dostavljena barem jedna zatvorena pisana ponuda.

Odluku o izboru najpovoljnijeg ponuđača donijeće stečajni upravnik sedam dana nakon otvaranja ponuda.

Na prodaju je zemljište površine oko 15,7 hiljada kvadratnih metara, upravna zgrada, radionice, hala za regeneraciju mašinskih djelova i skladišta.

Zainteresovanui kupci imovinu mnogu pogledati svakog radnog dana od osam do 14 sati.

Stečaj u Radventu, čiji je vlasnik do sredine juna 2011. bila kompanija Montenegro spešlti stils, pokrenut je na zahtjev radnika, zbog duga od milion eura.


Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније