Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Ekonomija

[ Mediabiro ]

20. 02. 2021. 16:13 >> 16:13

PRIZNANJE ZA RAD

Raduloviću i Jevriću nagrade za najbolje menadžere

Suvlasnik hotelske grupa Montenegro stars, Bečići, Žarko Radulović proglašen je za jednog od 12 najboljih evropskih menadžera u proteklih 25 godina. To je najveće prizanje koje je tokom prethodna 42 izbora dodijelila Evropska Agencija "Naj menadžer", za izbor i promociju najuspješnijih biznismena, kao i časopis EUROMANAGER. Na istom događaju iz oblasti vodosnabdijevanja nagradu je dobio direktor Goran Jevrić, direktor JP Regionalni Vodovod Crnogorsko primorje.

Radulović, kako je saopšteno iz Upravnog Odbora Agencije koja je organizovala izbor, je nagrađen za kontinuiran uspješan rad i doprinos razvoju turizma u Crnoj Gori, ali regionu srednje i jugoistočne Evrope.

"Žiri je odlučio da nagradi Žarka Radulovića zlatnom plaketom jer je vodeći svoju kompaniju, unaprijedio poslovni ambijent u svojoj Crnoj Gori, ali i državama jugoistočne i srednje Evrope . Radulović je nagrađen je za kontinuirani dorpinos razvoju turizma u Crnoj Gori i regionu, a u okviru ove inicijative on , hotel Splendid i njegov generalni menadžer od 2008 pa na ovamo dobili su čak 5 priznanja evropskioh menadžera u okviru ove inicijative ", rečeno je na ceremoniji dodjele nagrada u Sarajevu , koja je u skladu sa epidemiloškom situacijom održana pred ogrnaičenim brojem posjetilaca.

Suvlasnik kompanije Montenegro stars Žarko Radulović jedini je dobitnik ove nagrade iz Crne Gore za doprinos razvoju turizma.

"Kao i sve prethodne nagrade i ovu doživaljavam kao uspjeh svog tima. U godini u kojoj je pandemija uzdrmala temlje turizma, izborili smo se za radna mjesta i ostali na nogama, a ne na respiratoru" izjavio je nagrađeni Žarko Radulović.

Nagrada u u ovoj kategoriji dobilo je još 11 upsješnih pojedinaca iz 10 evropskih država, te se Radulović time našao rame uz rame sa gradonačelnikom Ljubljane Zoranom Jankovićem, Dušanom Perovićem iz beogradskog Termovent Commerc-a, kao i Ilijom Studenom iz austrijske kompanije Studen Group.

Ukazavši na činjenicu da je njegov tim u predhodnom periodu riješio velike poslovne izazove kao što je desetomjesečna blokada transakcionih računa, izvršni direktor Regionalnog vodovoda Goran Jevrić je izjavio da je firma, na čijem je on čelu, uspjela da i u Covid godini isporuči 20 odsto veće količine vode od ugovorenih.

"Takođe, uz podršku Vlade Crne Gore, i u saradnji sa Evropskom bankom za rekonstrukciju i razvoj i predpristupnim fondovima Evropske unije, mi smo tokom 2020. godine ušli u novi investicioni ciklus od oko 26 miliona eura finansirajući razvojne projekte koje će dodatno stabilizovati ovaj sistem i omogućiti uspješan razvoj vodosnadbijevanja Crnogorskog primorja", naveo je Jevrić.

Sve je to, kako smatra, dokaz je kvaliteta vizije države Crne Gore da se riješi višedecenijski problem nedostatka vode za piće na Crnogorskom primorju, koji je bio ograničavajući faktor razvoja turizma u našoj Crnoj Gori.

"Zbog toga ova kompanija sa pravom nosi slogan 'Projekat koji je promijenio Crnu Goru'“, poručio je Jevrić.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније