Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Ekonomija

18. 07. 2021. 15:04   >>  15:06 3

AIR MONTENEGRO

Letovi otkazani, putnicima obezbijeđen smještaj

Kompanija Air Montenegro saopštila je da su sinoćnji letovi na relacijama Tivat – Beograd i Beograd – Podgorica otkazani zbog određenih tehničkih, kao i nepovoljnih meteo uslova. Napomenuli su da je putnicima obezbijeđen smještaj i da će danas stići na svoje destinacije.

"Uslijed određenih tehničkih, kao i nepovoljnih meteo uslova, procjena kapetana i tehničke službe Air Montenegra je bila da se letovi br. MNE152 (na relaciji Tivat – Beograd) i br. MNE103 (na relaciji Beograd – Podgorica) otkažu", saopšteno je iz Air Montenegra.

Napominju da u avio industriji nije neuobičajena pojava da se letovi otkažu ili odgode zbog veoma strogih sigurnosnih procedura koje, kako ističu Air Montenegro veoma poštuje, jer im je sigurnost putnika na prvom mjestu.

"Iz kompanije je brzo reagovano i svim putnicima na pomenutim letovima je obezbjeđen hotelski smještaj, što je i određeni broj putnika iskoristio. Takođe, jutros je dio putnika već otputovao, a radimo na tome da i svi ostali putnici sa letova na relaciji Srbija – Crna Gora stignu na svoja odredišta, što će biti u toku današnjeg dana", navodi se u saopštenju.

Iz kompanije su upitili izvinjenje putnicima na neprijatnosti i zahvalili se na razumijevanju.

"Iza nas je za veoma kratak period ostvareno 300 uspješnih letova na vrijeme i po tačno definisanom rasporedu. Ujedno, u pitanju je period intenzivnih letova zbog turističke sezone pa je potražnja i popunjenost letova značajno visoka. Radimo na što bržem iznalaženju najboljeg mogućeg rješenja kako bi se saobraćaj do kraja dana normalizovao, a putnici stigli na destinacije tokom dana", kažu u Air Montenegru.

Poručuju da je ta situacija pokazala da je Air Montenegro dorastao svakom izazovu, "naročito vodeći računa o bezbjednosti putnika, čak i u slučajevima loših meteo uslova i povećanog rizika za generalne letove".

Пратите нас на

Коментари3

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније