Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Ekonomija

ABS/RTCG [ R.B. ]

15. 11. 2021. 07:21 >> 07:22
2

ROK DO JULA

Evo dokle se stiglo sa izgradnjom puta Kolašin-Berane

Ekipa Radio i Televizije Crne Gore (RTCG) provjerila je kako teku radovi na izgradnji puta od Kolašina do Berana. To je praktično novi put, koji će biti kraći za 40 kilometara od postojeće rute, a završetak radova opet je produžen - ovog puta do kraja jula 2022.

Izgradnja tunela kroz Bjelasicu se odužila, radovi su davno trebali da budu završeni, a zbog specifičnih geoloških uslova i zbog neadekvatno urađene projektne dokumentacije, ovaj rok je još jednom produžen i to ovog puta do jula naredne godine.

Tunel, dužine nešto preko 2.8 kilometara, najvažniji je objekat na toj trasi, a radovi su i dalje u toku...

"Na tunelu Klisura rade se potporne konstrukcije u sekundarnoj oblozi, tunel je probijen i kompletna primarna podgrada je završena. U zadnjoj su fazi radovi na kolovoznoj konstrukciji...", kazao je za RTCG Dušan Kokić iz Uprave za saobraćaj.

Dodaje da je Uprava, preko zašitnika imovinsko-pravnih odnosa, pokrenula proceduru utvrđivanja odgovornosti zbog kašnjenja i ta porcedura je u toku.

Pogledajte šta je ekipa emisije ABS zabilježila:

 

 

Пратите нас на

Коментари2

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније