Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Ekonomija

B.Č.J. [ TVCG ]

23. 12. 2021. 15:50 >> 15:52
2

MILATOVIĆ SMATRA

Vlasniku KAP-a prihvatljiv vladin predlog

Ministar ekonomskog razvoja Jakov Milatović ranije danas podsjetio je da je Vlada u okviru socijalnog programa isplatila 292 radnika KAP-a, što je državu koštalo gotovo 5 miliona eura, a kroz Zakon o finansijskoj podršci svim radnicima rudarsko-metalskog sektora, među kojima je polovina bivših radnika KAP-a, opredijelila dodatnih šest miliona eura.

Milatović smatra da je vlasniku KAP-a prihvatljiv Vladin predlog o smanjivanju proizvodnje uz postojeću cijenu struje.

"Da se narednih šest mjeseci napravi dogovor između Kombinata aluminijuma i Elektroprivrede Crne Gore u okviru koga bi se održao tehnološki proces u KAP-u. Koliko sam ja razumio upravo je to prelazno rješenje na neki način i prihvaćeno od KAP-a. Ono je teatralno predstavljeno na presu ali čini mi se da se stvari kreću u tom pravcu", kazao je Milatović.

Пратите нас на

Коментари2

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније