Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Ekonomija

[ I. P. ]

27. 01. 2022. 08:10   >>  08:11 6

ĐUROVIĆ TVRDI

"Evropa sad" ostaje i sa novom evropskom vladom

Paket ekonomskih reformi iz programa "Evropa sad" ostaje i sa novom evropskom vladom, poručio je potpredsjednik Građanskog pokreta URA Goran Đuković.


Đurović podsjeća da je URA jedina partija koja je podržala od starta paket ekonomskih reformi "Evropa sad".

"Sve što je dobro i održivo se nastavlja sa bilo kojom vladom ali ono što se ne nastavlja i na šta stavljamo tačku jeste govor mržnje i podjela u Crnoj Gori. Ovih dana prisustvujemo sličnoj retorici bivšeg režima oličenog u DPS-u koji je govorio 'ako mi nismo na vlasti, Crna Gora će nestati'. Na jednak način od pojedinih aktuelnih ministara u Vladi Crne Gore čuje se isto – ako nas nema nestaće i programa 'Evropa sad'", kazao je Đurović.

"Evropa sad", kako je rekao, ostaće na snazi i to bi trebalo da je prioritet buduće evropske vlade u Crnoj Gori.

"Taj program treba dodatno osnažiti i učiniti ga održivim sa nastojanjima za povećanjem i naknada i izdavanja za naše najstarije građane. Kako se pokazalo, postoji i postojaće Crna Gora bez DPS-a, isto tako pokazaće se da će građani živjeti bolje i imati veće plate i penzije i bez nekih koji ovih dana odlazak sa funkcija predstavljaju apokalipsom i svojim ponašanjem urušavaju svoj profesionalni i ljudski integritet", naglasio je on.

Пратите нас на

Коментари6

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније