Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Ekonomija

B.Č.J. [ Pobjeda ]

16. 02. 2022. 07:46 >> 07:47
2

VRIJEDNOST 1,5 MILIONA

Na prodaju motori za avione i vozila MA

Stečajni upravnik Montenegro Airlinesa (MA), Saša Zejak objavio je prve oglase za prodaju dijela imovine bivšeg nacionalnog avio-prevoznika, čija je ukupna procijenjena vrijednost 1,5 miliona eura.

Na prodaju su četiri motora za vazduhoplove tipa foker 100, ukupne vrijednosti 1,2 miliona eura, prenosi Pobjeda.

Tri motora prodaju se po cijeni od 175,85 hiljada eura, a jedan za 678,17 hiljada eura. Oglašena je prodaja i 43 motorna vozila čija je ukupna procijenjena vrijednost 180,2 hiljade eura.

Prodaje se inventar i oprema službe keteringa po cijeni od 97,24 hiljade eura, kao i računari i računarske komponente, koje su ukupno procijenjene na 10,25 hiljada eura.

Prodaja imovine biće realizovana javnim prikupljanjem ponuda, koje se dostavljaju Privrednom sudu do 14. marta, kada će biti i otvorene.

Pravo učešća u javnom prikupljanju ponuda imaju sva preduzeća i pojedinci iz Crne Gore i inostranstva koja uplate depozit u iznosu od deset odsto procijenjene vrijednosti imovine koju žele da kupe.

Пратите нас на

Коментари2

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније