Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Ekonomija

[ M.L.B. ]

25. 02. 2022. 12:14 >> 12:21

EXPO DUBAI

CG u trci za "People's Choice Award"

Paviljon Crne Gore na Expo 2020 Dubai uvršten je među 40 kandidata koji će se boriti za "People's Choice Award", saopštilo je Ministarstva ekonomskog razvoja.

"Paviljon Crne Gore na Expo 2020 Dubai bilježi rekordne posjete u proteklom periodu, a osim pohvala brojnih posjetilaca još jedna potvrda kreativno osmišljenog dizajna izložbenog prostora Paviljona je predlog magazina Exhibitor, po kojem smo uvršteni među 40 kandidata koji će se boriti za People's Choice Award", navodi se u saopštenju Ministarstva.

Online glasanje putem linka www.ExhibitorOnline.com/VoteExpo će trajati do 15. marta, a pobjednici će biti prolašeni tokom EXHIBITORInsight webinara koji će se održati 16. marta.

Među odabranim kandidatima su neki od tematskih, ali i paviljoni zemlje domaćina Ujedinjenih Arapskih Emirata, Kraljevine Saudijske Arabije i Rusije koji važe za najposjećenije.

Expo 2020 Dubai, od 1. oktobra 2021. godine kada je počeo je do sada posjetilo preko 15 miliona ljudi.

"Ovaj značajan globalni događaj za našu zemlju predstavlja priliku da osnažimo diplomatske i ekonomske odnose sa zemljom domaćinom, ali i ostalim učesnicama. Isto tako, tokom 182 dana trajanja svim posjetiocima predstavljamo investicione i turističke potencijale, a organizovani su i događaji koji okupljaju predstavnike biznis zajednice i stručnjake iz raznih oblasti kako bi na što bolji način dali doprinos učešću i to vodeći se krovnom temom “Povezivanje umova, stvaranje budućnosti”, poručuju iz Ministarstva ekonomskog razvoja.

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније