Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Ekonomija

03. 03. 2013. 22:12 >> 22:05
1

PISMO KRIVOKAPIĆU

Sindikat: Poslanici da kažu da li će KAP raditi ili ne

Sindikat Kombinata aluminijuma Podgorica zatražio je od predsjednika parlamenta Ranka Krivokapića da hitno zakaže sjednicu na kojoj bi se samo raspravljalo o toj kompaniji.

 

Kako se navodi u otvorenom pismu, koje je potpisao predsjednik Sindikata Rade Krivokapić, ta radnička organizacija zahtijeva da se na toj sjednici profiliše stav Skupštine, a poslanici izjasne da li će KAP raditi ili ne.

,,Skupština mora opravdati svoje postojanje i saglasno svojim ustavnim kompetencijama donijeti odluku o sudbini KAP-a. Samo tako poslanici mogu dokazati da su zavrijedili povjerenje koje su im građani ukazali na izborima”, naveo je Krivokapić.

Krivokapić smatra da se ne smije zaboraviti činjenica da i poslanike finansira narod. Vrijeme je, dodao je on, da vlast i opozicija postignu konsenzus po pitanju KAP-a I njegovog opstanka.

,,Mi i dalje vjerujemo da KAP može i treba da opstane a oni od vas koji su navikli dase igraju i zavaravaju narod, neka svoje zakulisne spletke ostave za neka ndruga dešavanja”, zaključio je Krivokapić.

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније