Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Ekonomija

Б.Ч.Ј.

18. 09. 2023. 13:25 >> 14:56
3

ĐUROVIĆ

DPS u mjerama trebao da doda i nešto oko besmrtnosti

Komentarišući paket mjera Demokratske partije socijalista (DPS) za očuvanje životnog standarda građana, ministar ekonomskog razvoja i turizma Goran Đurović kazao je da je očekivao nešto smislenije i sa manjom dozom populizma.

"Iskreno, očekivao sam ipak nešto smislenije i sa manjom dozom populizma. Možda da su dodali nešto oko besmrtnosti pa da upotpune priču", na pisao je Đurović na društvenoj mreži "X".

Podsjećamo, poslanik DPS-a Nikola Milović kazao je na današnjoj konferenciji za novinare da ta partija predlaže paket mjera za očuvanje životnog standarda građana koji uključuje, između ostalog, umanjenje akciza na gorivo za 50 odsto i jednokratnu pomoć podstanarima od po 300 eura. On je pozvao Vladu da usvoji i implementira predložene mjere.

Пратите нас на

Коментари3

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније