Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Ekonomija

M.M.Lj.

10. 05. 2024. 14:00 >> 14:11
1

NIŠIĆ

"Pomoći ćemo bivšim radnicima Košute, ali ne mogu reći kada"

Ministarka rada i soccijalnog staranja Naida Nišić kazala je da će Vlada uraditi što je u njenoj moći kada je riječ o bivšim radnicima Košute , ali da je u njihovoj situaciji 20.000 radnika, te da ne mogu pomoći samo jednoj grupi.

Nišić je na konferenciji za medije rekla da Vlada razmatra pitanje bivših radnika Košute, međutim ističe da je riječ o milionskim iznosima.

"Mi ćemo kao odgovorna Vlada raditi sve što je u našoj moći i razmatraćemo sva ta pitanja. Međutim, moramo biti svjesni da je tih pitanja mnogo i da se ne možemo posvetiti samo jednoj grupi radnika koji su žrtve stečaja", kazala je ona.

Istakla je da su iznenađeni što se godinama ni jedno pitanje nije rješavalo.

"Ja samo mogu da kažem ono što budemo mogli da uradimo, uradićemo, ali ne mogu da odgovorim tačno kada jer ne možemo gledati samo jednu grupu radnika pojedinačno, jer ih je u toj situaciji oko 20 hiljada", istakla je ona.

 

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније