Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Ekonomija

23. 07. 2014. 07:54 >> 07:54

NA ROČIŠTE

Pejović šalje advokata u Nikoziju

Ročište po tužbi En plus Grupe, Olega Deripaske, protiv podgoričkog KAP-a o povraćaju duga od 44 miliona eura, biće održano danas u okružnom sudu u Nikoziji.

 

Dnevnim novinama je u kompaniji Uniprom, koja je nedavno preuzela upravljanje KAP-om, potvrđeno da će na današnjem ročištu imati pravnog zastupnika. Međutim, ne zna se da li će doskorašnji stečajni upravnik KAP-a Veselin Perišić poslati advokata na Kipar, jer on nije odgovarao na pozive novinara tog lista.

Iz EN plus grupe ranije je saopšteno da je okružni sud u Nikoziji zabranio transakcije sa imovinom KAP-a, uključujući prodaju fabrike kompaniji Uniprom, po cijeni od 28 miliona eura.

Perišić je tada pojasnio da nijedan strani sud, pa ni okružni sud u Nikoziji, ne može zabraniti sprovođenje stečajnog postupka i prodaju imovine, kao i da je za sve sporove nadležan Privredni sud u Podgorici. 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније