Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Ekonomija

26. 11. 2014. 11:22 >> 11:18
2

CRNOGORSKI TELEKOM

Pozivi sa fiksnog jeftiniji od decembra

Cijene poziva u fiksnoj mreži Telekoma biće niže od 1. decembra, za fizička i pravna lica, saopšteno je iz te kompanije.

Oni su dodali da će to biti drugo sniženje cijena razgovora u fiksnoj telefoniji u ovoj godini.

„Smanjenje se odnosi na cijene poziva, a mjesečna naknada za pristup mreži ostaje na istom nivou. Cijene lokalnih poziva, u periodu od 07-19 sati, biće od 1. decembra snižene za 20 odsto - iznosiće 1.49 centi za minut, umjesto dosadašnjih 1.87 centi. Uz aprilsko sniženje ukupno pojeftinjenje je 34 odsto", kazali su iz Crnogorskog Telekoma.

Cijene međumjesnih poziva, od 07-19 sati, od 1. decembra će sa 4.46 centi/min biti snižene na 2.98 centi, što, navode iz Telekoma, uključujući smanjenje početkom aprila ove godine, predstavlja ukupno smanjenje od 50%.

„Međumjesni pozivi, u periodu od 19-07h, sa 2.53 centa će pojeftiniti na 2.08 centi, što zajedno sa aprilskim sniženjem predstavlja smanjenje od ukupno 30 odsto.  Nakon aprilskog sniženja, cijena poziva ka mobilnim mrežama, u periodu od 07-19 sati, iznosila je 19.64 centa/min, a od 1. decembra će dodatno pojeftiniti na 16.66 centi. Računajući oba  pojeftinjenja u ovoj godini – cijene su ukupno  niže za 26 odsto“, navodi se u saopštenju.

Pojeftiniće i međunarodni pozivi prema mobilnim mrežama regiona - sa  30.94 centa/min na 29.75 centi/min.

„Pozivi prema mobilnim mrežama Evrope će nakon aprilskog i decembarskog  sniženja biti jeftiniji za 26 procenata - od 1. decembra će iznositi 33.32 centa, umjesto dosadašnjih 39.27 centi.  Od 1. decembra će pojeftiniti i pozivi ka fiksnim i mobilnim mrežama za zonu Svijet.  Cijena poziva ka fiksnim mrežama će iznositi 59.50 centi, umjesto dosadašnjih 65.45 centi, a ka mobilnim mrežama sa trenutnih 95.20 centi na 89.25 centi“, poručuju iz Telekoma.

Пратите нас на

Коментари2

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније