Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Ekonomija

28. 11. 2014. 10:27 >> 10:24

OD PONEDJELJKA

Niže cijene Telekomovih ADSL paketa

Crnogorski Telekom će od 1. decembra smanjiti cijene ADSL internet paketa za rezidencijalne i biznis korisnike. Iz te kompanije su naveli da će biti snižene cijene cijene svih paketa, za postojeće i nove ADSL korisnike.

 

Flat 2 paket će od 1. decembra koštati 16.66 eura (sada mu je cijena 20.33 eura), dok će recimo cijena Flat B4 paketa iznositi  20.11 eura, umjesto sadašnjih 30.51 euro.   

“Od početka oktobra Telekom u ponudi ima i nove ADSL pakete sa posebnim povoljnostima za  korisnike. Za rezidencijalne korisnike je u ponudi paket Flat 5 Plus, sa brzinom od 5 Mbps i 500 minuta mjesečno ka svim fiksnim i mobilnim mrežama u Crnoj Gori, po cijeni od 20.33 eura”, navodi se u saopštenju.

U ponudi je i novi ADSL paket za biznis korisnike, ADSL Flat B10 Plus, koji uključuje 2000 minuta mjesečno ka Telekom mobilnoj mreži, u periodu od 24 mjeseca. Brzina paketa je do 10Mbps, a cijena 31.27 eura.

“Takođe, svi novi i postojeći korisnici Extra Tria, koji produže ugovor, dobijaju 500 minuta besplatno ka svim fiksnim i mobilnim mrežama u Crnoj Gori, a uključeni minuti važe godinu dana”, kazali su iz Telekoma.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније