Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Podgoricom

[ M.L.B. ]

25. 02. 2022. 12:30 >> 12:32

U "CITY MALL-U"

Sjutra akcija udomljavanja napuštenih pasa

Sklonište za napuštene životinje „Mali i veliki raj“ u saradnji sa šoping centrom „City Mall“, sjutra od 10.30 do 22 sata organizuje humanitarnu akciju „Udomi, ne kupuj“, koja će se održati u holu tog šoping centra.

Cilj ove akcije je udomljavanje napuštenih pasa, kao i prikupljanje hrane, materijalnih sredstava i stare garderobe, čime će se omogućiti funkcionisanje našeg skloništa.

„Koristimo ovu priliku da pozovemo sve potencijalne vlasnike pasa, ali i sve humane ljude da nas u subotu posjete na našem štandu, kako bismo se družili, udomili nekog psa ili prikupili neophodna sredstva za brigu o njima. Takođe, želimo da se zahvalimo menadžmentu „CityMall-a“ koji su nam omogućili da u njihovom holu sprovedemo pomenutu humanitarnu akciju“, poručuju iz udruženja.

Sklonište za napuštene životinje „Mali i veliki raj“ nalazi se u mjestu Pričelje, nedaleko od Podgorice.

U njemu boravi oko 100 napuštenih pasa, isto toliko mačaka, ali i drugih životinja.

Brigu o njima vode zahvaljujući donacijama humanih ljudi, kojima se zahvaljuju.

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније