Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

09. 09. 2015. 14:21 >> 16:17
11

POLITIČKA KONSTRUKCIJA

Vukadinović: Ne znam ko je radio istraživanje

Analitičar Đorđe Vukadinović kaže za Televiziju Pink M da on nije radio istraživanje javnog mnjenja koje je predstavljeno u ponedjeljak. On kaže i da ne zna tačno ko ga je sačinio.

Istraživanje koje je u ponedjeljak prezentovao Đorđe Vukadinović i koje je navodno radila anonimna grupa profesora je lažno, izimišljeno i dio je propagande iza koje stoje Andrija Mandić i Nebojša Medojević, prenosi Pink M televizija. Kako dodaju, upravo zato nije navedeno ni ko su naručioci tog fingiranog istraživanja, ni ko su anonimni profesori, ni kada je ni gdje rađeno.

Pink M televizija ekskluzivno saznaje da istraživanje nije ni urađeno, da su u Beogradu napisani rezultati po želji Andrije Mandića i da mu je u tome pomagao Vladimir Dobrosavljević, član glavnog odbora DSS-a Vojislava Koštunice, a zajedno sa Vukadinovićem i član Srpskog patriotskog bloka, koji se zalaže za ujedinjenje sa Rusijom.

Upravo zato tokom prezentacije Vukadinović, nije mogao da saopšti ni ko je naručilac, ni gdje je i kada istraživanje rađeno, metodologiju, kakav je uzorak, niti imena izmišljenih profesora.

Da je istraživanje dio anti-Nato projekta Andrije Mandića i da je izmišljeno potvrđuje za Pink M i sam Đorđe Vukadinović, koji sada pokušava da se distancira od Mandića i Medojevića. "Nisam ja radio istraživanje, niti znam tačno ko ga je radio, ali sam zamoljen da ga predstavim i ja sam to učinio", saopštio je Vukadinović za Pink M.

Na potpitanje te da li iza istraživanja stoje Andrija Mandić i Nebojša Medojević, Vukadinović je odgovorio: "To su neki ljudi iz Crne Gore svakako pokrenuli".

U pokušaju da saznaju ko je zakazao konfernciju, novinari Pink M televizije došli su do izvjesne NVO Evropska perspektiva, koja se nezvanično vezuje za Demokratski front. Dražen Manojlović koji se predstavlja da je osnivač te NVO, takođe ništa ne zna o istraživanju, naručiocima, istraživačima, tvrdi da je samo učinio uslugu Đorđu Vukadinoviću.

Пратите нас на

Коментари11

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније