Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

30. 04. 2013. 12:40 >> 12:40
5

NAŠA ANKETA

NOVA ćuti, a nekad bi je platili

Na anketno pitanje Portala RTCG „Da li podržavate sporazum Srbije i Kosova“ gotovo 70 odsto posjetilaca imalo je negativan stav prema dogovoru Beograda i Prištine.

Naime, od ukupno 910 posjetilaca koji su odgovorili na anketno pitanje, njih 68,5% ne podržava sporazum Srbije i Kosova, dok se 31,5 odsto pozitivno odredilo.

Iz Nove srpske demokratije nijesu željeli da komentarišu ni sporazum, ni rezultate ankete.

Potpisivanje sporazuma između Beograda i Prištine bio je jedan od glavnih uslova Evropske unije Srbiji u procesu integracija.

Takav sporazum izazvao je oprečne reakcije javnosti u Srbiji i na Kosovu, dok su predstavnici Srpske liste u nedjelju organizovali protestni skup podrške Srbima s Kosova ispred ambasade Srbije u Podgorici, na kojem su, između ostalog, tražili preispitivanje odluke crnogorskih vlasti o priznavanju kosovske nezavisnosti. 

Пратите нас на

Коментари5

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније