Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

[ Objavio: I.P. ]

14. 06. 2016. 11:00 >> 10:49
1

TUPONJA POZIVA

Utvrditi je li Bojanić prekršio Ustav

Predsjednik Kluba poslanika Pozitivne Crne Gore, Goran Tuponja pozvao je direktora Agencije za sprečavanje korupcije, Sretena Radonjića, da u skladu sa svojim zakonskim ovlašćenjima preduzme odgovarajuće radnje i utvrdi da li postoji osnov sumnje da je poslanik Mladen Bojanić vršio nezakonite aktivnosti, kojima bi bio prekršen Ustav.

 

"U tekstu objavljenom na sajtu Socijaldemokrata Crne Gore, pod nazivom 'Neuspjeli pokušaj ucjene poslanika SD-a klasičnim podmetačinama' se tvrdi da je poslanik Mladen Bojanić, pokušao da ucijeni jednog od istaknutih funkcionera SD-a, i utiče na njihovu  slobodnu volju i opredjeljenje prilikom glasanja na sjednici Skupštine Crne Gore", saopštio je Tuponja.

Iz navedenog, navodi Tuponja, proizilazi zabrinutost i potreba da se ispita da li je poslanik Bojanić služeći se ucjenom i političkom korupcijom pokušao da utiče na slobodnu volju poslanika da glasa po sopstvenom uvjerenju, jer bi time prekršio Ustav Crne Gore u članu 85, kao i zakone koji iz njega proizilaze.

 

 

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније