Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

Objavio: O.Z. [ Mina ]

28. 06. 2016. 19:52 >> 19:35
1

LOKALNI NIVO

Demokrate zaokružile partijsku infrastrukturu

Demokratska Crna Gora gotovo je zaokružila partijsku infrastrukturu na lokalnom i mjesnom nivou, što joj, kako je saopšteno iz te stranke, nije predstavljalo problem, s obzirom na veliki broj postojećih i stalni priliv novih članova.

Demokrate su u Podgorici održale šestu sjednicu Glavnog odbora, na kojoj je raspravljano o aktuelnoj političkoj situaciji, sa posebnim osvrtom na rad i djelovanje partije.

„Demokratska Crna Gora je skoro zaokružila svoju partijsku infrastrukturu na lokalnom i mjesnom nivou, što joj, za razliku od nekih drugih, nije predstavljalo problem, s obzirom na veliki broj članova i stalni priliv novog članstva“, kaže se u saopštenju te partije.

Na sjednici je jednoglasno odlučeno da se za nove članove Glavnog odbora izaberu Valentina Minić, Nenad Sekulić, Goran Mićović, Marko Marković, Veljo Radinović, Ivan Brnović, Gojko Ivanović i Nikola Kažić.

„Demokrate su do sada povlačile samo mudre poteze kojima su se izdigli iznad političkog brloga, što dokazuje podrška građana koju partija uživa, i koja raste iz dana u dan”, istakao je predsjednik te stranke, Aleksa Bečić.

On je kazao da žali što se dio opozicionih kolega bavi međusobnim napadima „umjesto da oštricu kritike usmjere ka vlasti, kao uzroku svega lošeg što se učinilo u prethodnih četvrt vijeka".

„Demokrate u potpunosti poštuje Sporazum opozicije o pomirenju, jer za nas data riječ ima snagu zakona“, rekao je Bečić.

Glavni odbor je, kako se navodi u saopštenju, prihvatio informacije predsjednika i generalnog sekretara, sa mnogim pojedinostima koje upućuju na to da se u radu Demokrata vodi računa o svemu onome što predstavlja dio današnje moderne politike, a što drugi politički subjekti nijesu radili.

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније