Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

18. 01. 2013. 11:22 >> 11:42

Na poziv predsjednika Vujanovića

Tomislav Nikolić u Podgorici

Uoči posjete Podgorici, predsjednik Srbije Tomislav Nikolić ocijenio da sporna pitanja dvije države treba rješavati bratski.

Predsjednik Srbije Tomislav Nikolić razgovaraće danas u Podgorici sa kolegom Filipom Vujanovićem, predsednikom Skupštine Rankom Krivokapićem i premijerom Milom Đukanovićem.

Uoči posjete Podgorici, Nikolić je ocijenio da sporna pitanja dvije države treba rješavati bratski.

„U tom smislu, ja sam tipični srpski političar, jer imam dobre odnose sa većinom svojih kolega iz Crne Gore. Atipični su oni političari iz Srbije i iz Crne Gore koji nastoje da naruše dobre odnose“, istakao je Nikolić za Dan.

Upitan koliko crnogorsko priznanje Kosova utiče na odnose Beograda i Podgorice, Nikolić je kazao da ta odluka sigurno nije doprinijela unapređenju odnosa dvije države.

Predsjednik Srbije razgovaraće i sa predstavnicima Matice srpske i liderom Nove srpske demokratije Andrijom Mandićem.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније