Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

Objavio: B.V.

30. 07. 2016. 10:06 >> 09:47
2

U SD-U SIGURNI

Nakon izbora jedan od ključnih faktora

Socijaldemokrate Crne Gore su na juče održanoj proširenoj sjednici Predsjedništva, konstatovale svakodnevni trend porasta podrške građana širom Crne Gore, zahvaljujući čemu će, kako su saopštili, nakon oktobarskih izbora, biti jedan od ključnih političkih činilaca na našoj političkoj sceni.

 

“Izborni program, koji će Socijaldemokrate koncipirati u saradnji sa građanima, biće usmjeren na očuvanje postojećih i otvaranje novih radnih mjesta, razvoj saobraćajne i energetske infrastrukture, kao i rješavanje drugih otvorenih pitanja u skladu sa našom vizijom Partnerstva za snažan ekonomski razvoj. SD hoće Crnu Goru da gradi, a ne da je ruši”, navodi se u saopštenju.

Umjesto, kažu iz SD, besomučnog plašenja građana neargumentovanim prijetnjama promašenih i prevaziđenih političara, i pojedinih "nezavisnih" društvenih aktera, ta partija će kao i do sada predlagati konkretna rješenja i neće prodavati maglu. 

“Socijaldemokrate neće zbunjivati javnost intenzivnim ponavljanjem demagoških i populističkih političkih floskula, već će i dalje voditi jasnu politiku koja podrazumijeva istinsko zalaganje  za realizaciju najznačajnijih razvojnih projekata u Crnoj Gori, kojima se omogućava ekonomska a samim tim i suštinska nezavisnost naše države”, navode oni.

Socijaldemokrate, kako tvrde, imaju snažnu podršku građana, bez obzira na višemjesečne bezuspješne pokušaje blaćenja od strane neostvarenih političara, koji na taj način žele da se izbore sa sopstvenom nebitnošću na političkoj sceni. 

“Kao partija istinskih socijaldemokrata, jači i složniji nego ikad, nastavljamo zajedno sa velikim brojem građana svoj put zalaganja i borbe za razvijeniju i bogatiju Crnu Gori, jer jedino bogata država može biti država socijalne pravde. Proširenoj sjednici Predsjedništva prisustvovali su predsjednici opštinskih odbora i koordinatori za regije”, zaključuje se u saopštenju.

Пратите нас на

Коментари2

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније