Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

Objavio: B.V.

18. 09. 2016. 13:20 >> 13:02
25

PREŠAO U POZITIVNU

Markišić napustio SDP

Dugogodišnji član Glavnog odbora Socijaldemokratske partije Merdin Markišić napustio je sve funkcije u toj stranci i pristupio Pozitivnoj Crnoj Gori.

 

"Iz razloga šustinskog napuštanja, slobodan sam reci i 'izdaje' izvornih principa na kojima SDP počiva, napuštam ovu partiju i priključujem se Pozitivnoj Crnoj Gori. Upravo je Pozitivna, partija, u kojoj prepoznajem sve ideje i principe za koje sam se lično uvijek zalagao", kazao je Markišić, saopšteno je iz Pozitivne.

Govoreći o SDP-a, Markišić je rekao kako žali zbog truda i energije koju je ulagao, u, kako je dodao, uvjerenju da jača demokratsku Crnu Goru.

"Nažalost, SDP je sve, osim demokratske partije, tačnije, to je partija zarobljena lažnim autoritetom lidera te partije. Duboko uvjeren u ispravnost moje odluke, isto kao što sam duboko uvjeren da je Pozitivna budućnost Crne Gore, pozivam sve moje prijatelje i bivše partijske saborce da krenu mojim stopama, a u cilju odbrane izvornih ideja za koje smo se zajedno borili", zaključio je Markišić.‎

Пратите нас на

Коментари25

Остави коментар
Види још

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније