Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

Objavila R.B.

21. 10. 2016. 16:41 >> 16:19
13

"NEMORALNA ULOGA SDP"

DPS: Pale posljednje maske DF-a

Reakcija Demokratskog fronta (DF) nakon intervjua glavnog specijalnog tužioca skinula je i posljednje maske, a sasvim je razumljiva njihova panika jer sve ukazuje da će tužilačka istraga ubrzo doći i do nalogodavaca i svih drugih učesnika krvavog scenarija pripremljenog za veče 16. oktobra, ocijenili su iz Demokratske partije socijalista (DPS). Iz te partije posebno nemoralnom ocijenili su ulogu Socijaldemokratske partije.

"Sve do sada prezentovane činjenice, kao i izjave nadležnih organa, svjedoče o opasnom scenariju koji je bio pripremljen za 16. oktobar uveče. Informacije koje su dostupne javnosti dokazuju namjeru ubačenih kriminalnih grupa da izazovu nemire i krvoproliće na podgoričkim ulicama", ocjenjuju iz DPS-a.

Iz te partije naglašavaju da su, iako je nedvosmisleno jasno kakve posljedice je mogla da ima planirana teroristička akcija,  pojedini politički faktori i opozicioni mediji otvoreno stali u odbranu kriminalnih grupa čiji je cilj bio izazivanje haosa u Crnoj Gori. 

DPS ocjenjuje da su sramni pokušaji negiranja i minimiziranja opasnosti koja se bila nadvila nad Crnom Gorom zapravo klasični primjeri ometanja pravde, "u paničnom nastojanju određenih političkih krugova i medijskih profitera da se izbjegne suočavanje sa pravnom državom".

"Reakcija Demokratskog fronta  nakon intervjua specijalnog državnog tužioca skinula je izgleda i posljednje maske. Panika koja je zavladala među čelnicima DF sasvim je razumljiva, jer sve ukazuje da će tužilačka istraga ubrzo doći i do nalogodavaca, i svih drugih učesnika involviranih u ovaj krvavi scenario. Postaje jasnije šta je značila poruka da će „vrhovna komanda DF-a izdati naredbu za juriš“...", poručuju iz DPS-a i naglašavaju da je "posebno nemoralna uloga SDP".

"Koji pokušaj izazivanja haosa, anarhije i krvoprolića licemjerno naziva, između ostalog, "glupostima Demokratske partije socijalista“, insinuirajući sve vrijeme da se radi zapravo o nekom simuliranom događaju. Ući će u istoriju crnogorskog političkog beščašća kako je jedna mala stranka, koja se diči crnogorstvom, svoju mržnju prema DPS i njenom lideru, i svoje političko gubitništvo, pokušala da zamaskira stavljanjem u odbranu terorista koji su željeli da zapale Crnu Goru", ocjenjuju iz DPS-a. 

U toj partiji vjeruju da će nadležni državni organi efikasnim djelovanjem otkriti nalogodavce, finansijere, političke inspiratore i sve izvršioce ovog paklenog  plana  terorista. 

"Crna Gora će moći da odahne tek kada ruka pravde stigne i one koji su zamaskirani u političke pamflete bili spremni da proliju krv nedužnih građana da bi se dokopali vlasti", poručuju iz DPS-a.

Пратите нас на

Коментари13

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније