Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

Objavio: P.R.

10. 04. 2017. 12:54 >> 12:28
1

VUJANOVIĆ - FROLIH

Austrija će nastaviti da podržava CG

Odlazeći ambasador Austrije u Crnoj Gori, Johan Frolih, ocijenio je da je Crna Gora postigla veliki uspjeh u procesu evropskih integracija, naglašavajući da će Austrija nastaviti da ih podržava.

Predsjednik Crne Gore, Filip Vujanović, primio je u oproštajnu posjetu ambasadora Austrije u Crnoj Gori Johana Froliha.

"Predsjednik je iskazao posebno zadovoljstvo bliskim i sadržajnim bilateralnim odnosima Crne Gore i Austrije, saopštavajući očekivanje daljeg unapređenja saradnje, posebno u sferi ekonomije. Ukazao i na vrijednu saradnju u oblasti odbrane sa uvjerenjem da će se ona nastaviti", navode iz kabineta predsjednika.

Vujanović je zahvalio Austriji na snažnoj i kontinuiranoj podršci evropskim integracijama Crne Gore kao i Frolihu lično na uspješnoj diplomatskoj misiji posvećenoj daljem razvoju saradnje dvije države.

Frolih je ocijenio da je Crna Gora postigla veliki uspjeh u procesu evropskih integracija, naglašavajući da će Austrija nastaviti da ih podržava.

"Saglasio se da postoji prostor daljeg unapređenja, inače dobrih, odnosa dvije države, konstatujući da je Crna Gora lider regiona u integracijama uz uvjerenje da će to i nadalje biti", zaključili su u saopštenju.

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније