Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

Objavio: F.R.

03. 05. 2017. 20:58 >> 20:32
1

JANČIĆ ISTAKAO

"Vrhunski sport najbolja promocija Novog"

Vrhunski sport i dobri rezultati najbolja su promocija Novog, ali i podsticaj mladima da se okrenu sportu kao neophodnom faktoru zdravog odrastanja, kazao je kandidat za odbornika s liste SNP-a u Herceg Novom i bivši vaterpolo reprezentativac Jugoslavije Milan Jančić.

"Utakmica 7. maja je i najteža i najlakša. Najteža, jer je ulog veliki – naš Novi. A najlakša, jer imamo najbolju ekipu – Socijalističku narodnu partiju! Ponosan sam što sam njen dio, kao što sam uvijek sa ponosom prenosio slavu Novog širom svijeta. Kao što sam ostavljao srce u bazenu za pobjedu svog tima, tako i danas svim srcem radim za naš Novi. A Novi nema većeg prijatelja od SNP-a. Niti će ikad imati. Mi – SNP smo uvijek tu da Novom pružimo ruku i dignemo ga na noge", rekao je Jančić.

Kako je istakao, pored Vaterpolo kluba „Jadran“ i Košarkaškog kluba „Primorje“, kao uspješnih prvoligaša, Herceg Novi bi trebalo da ima i renomirani prvoligaški fudbalski klub.

"Fudbalski klub `Igalo` svojim dugogodišnjim radom i tradicijom, kao i uspjesima mlađih kategorija kako na lokalnom tako i na državnom nivou, u čemu značajnu ulogu ima izuzetno dobar trenerski rad, zaslužuju punu pažnju i podršku od strane lokalne samouprave. SNP zato smatra da Opština mora obezbijediti sve uslove za jačanje FK `Igalo`, kako kroz uređenje infrastrukture, tako i snaženje igračkog kadra. Svakako, posebnu podršku treba pružiti mladim selekcijama koje u budućnosti treba da budu okosnica ovog kluba", naglasio je Jančić.

 

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније