Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

[ Objavio: I. P. ]

14. 06. 2017. 13:11 >> 12:44
4

ZOGOVIĆ SAOPŠTIO

Možda Ivan pozove NATO da brani Katnića

Funkcioner DF-a Milun Zogović pitao je predsjednika parlamenta, Ivana Brajovića, na osnovu koje je bezbjedonosne procjene i člana Poslovnika o radu Skupštine pozvao pojačanje od trideset naoružanih civila tokom sjednice Administrativnog odbora.

 

"Ivan Brajović, predsjednik korumpiranog Sinđinog Parlamenta, mora odgovoriti crnogorskoj javnosti zbog čega je na dan zasijedanja Administrativnog odbora pozvao pojačanje u liku trideset naoružanih policajaca u civilu. Ovaj čin militarizovanja Skupštine najbolje oslikava stanje represije, koju Sinđina parlamentarna većina demonstrira u strahu od promjena, koje ni montirani procesi protiv lidera DF-a neće zaustaviti", ocijenio je Zogović.

On je kazao da je predsjednik odbora, Luiđ Škrelja, zloupotrebljavajući funkciju predsjednika "u jednom trenutku upravo pozvao te naoružane civile, ne bi li, okuražen njihovim prisustvom, i sam u svom bijednom očaju pokušao da izgleda opasno".

"Ne postoji u svijetu parlament u kojem predsjednik Administrativnog odbora, okružen naoružanim nepoznatim licima, čita proglas specijalnog državnog tužioca, koji nije imao hrabrosti da se suoči s poslanicima DF-a. Uz to će ostati i zabilježena fašistička poruka Marte Šćepanović, koja je poručila da nas treba 'išćerati iz Crne Gore', kojom je i definitivno zaokružena ideološka matrica planiranog progona i pogroma svih koji drugačije misle od lopovske družine u DPS-u", navodi Zogović.

Navodi da Brajović, ucijenjen zbog "Limenke", a po nalogu Mila Đukanovića i Duška Markovića, "Skupštinu 'pojačava' desetinama naoružanih ljudi, koji su bili spemni da pucaju na sedmoricu golorukih poslanika DF-a".

"I još daju sebi za pravo da se poslije svega pozivaju na nekakav Etički kodeks, koji su prekršili po svim osnovama u manijakalno histeričnoj žurbi brutalnog gaženja Ustava i zakona, da bi po nalogu ostrašćenog Katnića odredili pritvor liderima DF-a. Ni u Poslovniku, ni Etičkom kodeksu nigdje ne piše da u Skupštini mogu biti naoružani civili, posebno ne u vrijeme trajanja sjednice odbora. Ali njihovo prisustvo najbolje govori o opravdanom strahu od DF-a, jer suočeni sa rukom pravde, koja će ih sve stići, u DPS-u posežu za posljednjim elementima beščašća, u kojem su ogrezli do grla. Zato nas neće začuditi ako Ivan Brajović, u strahu od DF-a, na plenum pozove i NATO trupe, da odbrane njega i Milivoja Katnića od suda javnosti. Međutim, trebalo bi da znaju da im ni NATO ne može pomoći da održe u političkom životu jednu mafijaško-koruptivnu hobotnicu, čiji se kraj približava", zaključio je Zogović.

Пратите нас на

Коментари4

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније