Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

Objavila: M.L.B.

19. 10. 2017. 11:24 >> 11:14
1

IZBORNA OBEĆANJA

SDP: Bolji dani za cetinjske majke

Lista "SDP – Da živi Cetinje" u svom programu za izbore 26. novembra ima plan kako da ispravi nepravdu nanesenu cetinjskim majkama, ukidanjem naknada za majkama sa troje i više djece, poručuju iz SDP-a.

Kandidat za gradonačelnika i nosilac liste "SDP - Da živi Cetinje" Nikola Đurašković kaže da će ta partija, kada preuzme odgovornost za upravljanje Prijestonicom, majkama koje su izgubile naknadu za troje i vise djece i svim samohranim roditeljima čija djeca idu u vrtić nadoknaditi te troškove.

“Majkama koje su izgubile naknadu za troje i vise djece i svim samohranim roditeljima čija djeca idu u školu obezbijedićemo knjige, školski pribor i ostale troškove za školu. Majke koje su izgubile naknadu za troje i vise djece i sve samohrane roditelje čija djeca ne idu ni u vrtić ni u školu oslobodićemo svih poreza koji idu u Budžet Prijestonice”, obećava Đurašković.

Obećava i naknadu od 500 eura za svako novorođeno dijete i pripravnički staž i stalno zaposlenje svim radno sposobnim licima sa invaliditetom.

“Pored ovoga, u planovima koje imamo za otvaranje novih radnih mjesta posebnu pažnju ćemo pokloniti majkama sa troje i više djece, te svim samohranim roditeljima u našem gradu. Ne želimo da vam dajemo nerealna obećanja, već ono što možemo i sigurno hoćemo ispuniti i zato nam treba vaša podrška”, saopštio je Đurašković.

On ističe i da je 26. novembar dan zajedničke nade na Cetinju.

“Kao i uvijek kroz istoriju, dobra i uspješna budućnost svakog od nas, a time i Cetinja, zavisi od vaše, majčinske podrške. Zato budite aktivne učesnice promjena i rađanja novog, srećnog Cetinja u kojem će cetinjske majke imati dostojanstven i srećan život. Ja tu podršku od vas tražim kako bismo svi radili i ostali u našoj Prijestonici”, zaključio je Đurašković.

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније