Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

Objavila: M.L.B.

12. 11. 2017. 14:50 >> 14:20

CETINJE

Kanditatu Demokrata otkaz u komunalnom

Kandidatu za odbornika Demokrata u Prijestonici Cetinje, Danilu Mirkoviću, direktor lokalnog komunalnog preduzeća, u kojem je bio zaposlen, uručio je rješenje o prestanku radnog odnosa, saopštile su Demokrate na vanrednoj konferenciji za medije.

Nositeljka liste Demokrata na izborima u Prijestonici Ivana Vujović istakla je da je činjenica da se Mirković nalazi na izbornoj listi Demokrata, za direktora lokalnog komunalnog preduzeća bila nepremostiva prepreka i očigledna smetnja da mu, kao i svaki prethodni, i ovog puta produži ugovor o radu.

„Očito je da je sve ovo dio dobro planirane akcije i dio predizborne strategije Demokratske partije socijalista, smišljene u mračnim podrumima i još mračnijim umovima. Tolika je panika, strah i gubitnička groznica u redovima DPSa da više ne biraju sredstva. Ovakvim potezima ne udaraju, na užasno perfidan i jednako sraman način, samo na slobodnu volju i slobodu političkog opredjeljenja jednog čovjeka, već i na egzistenciju njegove porodice”, poručila je Vujović.

Ona je podsjetila na prethodne slučajeve pritiska na kandidate za odbornike Demokrata.

„Albin Ćeman je na pres konferenciji objelodanio da je Ivani Ivezić, 4. na listi Demokrata za Petnjicu, saopšteno da joj je prestao radni odnos, odnosno da joj nije produžen ugovor o radu u vrtiću „Đina Vrbica“ u Podgorici. Na istoj konferenciji za medije, Štjefan Camaj, nosilac liste Demokrata u Tuzima, istakao je da je u saznanju da se vrše nevjerovatni pritisci, ucjene, prijetnje i pokušaji kupovine naših kandidata za odbornike. Nastavilo se sa ponudom Ersinu Rastoderu, odborničkom kandidatu u Petnjici, od strane tamošnjih visokih funkcionera DPS-a da pređe u redove DPS, a da će, zauzvrat, dobiti zaposlenje”, saopštila je Vujović.

Pored toga Klub odbornika Demokrata u Skupštini Glavnog grada donio je odluku da bojkutuje rad Parlamenta Glavnog grada sve dok tužilaštvo, kako su kazali, ne postupi po njihovim krivičnim prijavama.

„Demokrate će, ako se ove monstruoznosti nastave, znati da odgovore svim demokratskim sredstvima koja su nam na raspolaganju“, poručili sui z te partije.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније