Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

Objavio: F.R.

29. 11. 2017. 17:30 >> 07:42

PEJANOVIĆ PORUČIO

Nastaviti reforme i nakon NATO-a

Izgradnja i sprovođenje vrijednosti evroatlantizma nijesu okončani činom pristupanja NATO alijansi, već dostignute standarde moramo nadograđivati daljim sprovođenjem reformi u cilju očuvanja mira, razvoja demokratije, vladavine prava i zaštite ljudskih prava i sloboda, sitakao je državni sekretar i nacionalni koordinator za NATO Dragan Pejanović na otvaranju konferencije Udruženja diplomaca Maršal Centra „Crna Gora – nova NATO članica“ .

“Crna Gora je odlučna da se afirmiše kao pouzdan i kredibilan partner, te će predano raditi na ispunjavanju svojih zadataka, radi kvalitetnog preventivnog djelovanja i povećanja stepena bezbjednosti građana širom evroatlantskog područja”, poručio je državni sekretar.

Pejanović je istakao da, u cilju sprovođenja politike Alijanse, će se rad na stvaranju kvalitetnog i profesionalnog kadra za rad u NATO strukturama, kao i u Crnoj Gori, nastaviti kroz kontinuirani proces osposobljavanja, opremanja, obuke i modernizacije u sektoru bezbjednosti i odbrane.

 

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније