Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

[ Objavio: I. P. ]

05. 12. 2017. 13:10 >> 13:36

ZEKOVIĆ SMATRA

Borove izjave "vjesnici zime"

Član Predsjedništva SDP-a, Bojan Zeković, saopštio je da su pisac i novinar Boro Krivokapić i njemu sličnu korisni da bismo čuli ono što misli vlasnik Demokratske partije socijalista (DPS).

Reagujući na intervju Krivokapića u emisiji Živa istina, Zeković je saopštio da su medijske izjave Krivokapića "vjesnici zime", kao što su laste vjesnici proljeća.

"Koliko košta to Boro, skupiće oni kojima je žao da se nekada ugledni novinar i autor knjige 'Grobari svoga djela' sa Đukanovićem na naslovnoj stranici ovako 'sahranjuje'", rekao je Zeković, navodeći kako "mnogi pamte kako je Boro govorio da je 'mala Crna Gora za pohlepu braće Đukanović'".

Zeković je pitao i "kako drugačije nazvati ocjenu da ambasadori SAD, EU i Njemačke rade za Rusiju, a protiv interesa sopstvenih zemalja, dok je Đukanović zaštitnik Zapada od njih samih", ocjenjujući istovremeno da je to "nažalost zvanična politika vlasnika DPS-a". 

Iz svega toga, kako je rekao Zeković, "razumljivo je da smo mi koji ukazujemo na poharu izdajnici, a Marovići i mnogi još neuhapšeni Marovići patriote".

"Ipak, koliko god bio nevažan, Boro i slični su korisni da čujemo šta vlasnik DPS-a misli, a ne smije reći, jer kako Boro kaže 'ljudi na državnim funkcijama ne mogu govoriti kao ja'. A jasno je da misle i plaćaju ko će to reći u njihovo ime", navodi Zeković.

Zahvaljujući Krivokapiću, kako je rekao Zeković, "saznali smo da je za vlasnika DPS-a ambasadorka USA 'polupismena žena sa srednjeg zapada', Mogerini je 'ništa' u svojoj zemlji, dok je Han 'kokot'".

"Baš šteta što naručioci i finansijeri Borovog nastupa ne smiju to reći javno. Nadamo se samo da Đukanović neće predložiti da naše pravosuđe osudi Trampa, Merkel i Junkera kao što je njegov učitelj Milošević tada sudio svjetske lidere (Bil Klinton, Toni Bler, Medlin Olbrajt, Žak Širak, Gerhard Šreder....)", zaključuje se u reagovanju.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније