Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

Objavio: F.R.

21. 12. 2017. 18:07   >>  17:46 9

MEDOJEVIĆ O SASLUŠANJU

"Katnić zloupotrebljava službena ovlašćenja"

Lidera Pokreta za promjene Nebojša Medojević pozvalo je Specijalno policijsko odjeljenje na razgovor zbog saznanja koja ima o navodnim zlostavljanjima za vrijeme ratnih dešavanja.

U pozivu se ističe da će Medojević, ukoliko ne dođe sjutra u 10 sati na razgovor, biti prinudno doveden.

"Glavni specijalni tuzilac Milivoje Katnić nastavlja da brutalno zloupotrebljava službena ovlašćenja , tužilastvo i bruka državu Crnu Goru , stavljajujuci SDT u funkciju licnog obračuna sa liderima Demokratskog fronta, a posebno povodom njegovih nepocinstava tokom 1991. i 1992. u zločinima na Dubrovačkom ratištu", saopštio je Medojević.

On je kazao da je Katnić "i minstar unutrašnjih poslova i direktor policije, i Vrhovni državni tužilac i predsjednik Vrhovnog suda i da protivustavno i protivzakonito vrši progon lidera DF".

Medojević smatra da je ponašanje Katnića problem cjelokupne javnosti, te da će o svemu informisati predstavnike EU i "međunarodne prijatelje  od kojh se očekuje adekvatna reakcija na zaustavljanju miješanja Katnica u djelovanje najjačeg parlamentarnog opozicionog subjekta - Demokatskog Fronta".

Пратите нас на

Коментари9

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније