Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

[ Objavio: I. P. ]

02. 09. 2018. 07:52 >> 12:31
19

NA FEJSBUKU

Markoviću prijećeno s profila korisnika iz SAD

Prijetnje smrću crnogorskom premijeru Dušku Markoviću upućene su sa Fejsbuk profila osobe koja vodi porijeklo iz Crne Gore, ali živi u Sjedinjenim Američkim Državama (SAD), saznaje Pobjeda

Podsjećamo, premijeru Markoviću su prijetnje upućene u komentaru ispod objave vijesti da se predsjednik crnogorske vlade upisao u knjigu žalosti povodom smrti američkog senatora Džona Mekejna.

Crnogorska policija je saopštila da preduzima sve kako bi utvrdila identitet osobe koja je juče putem društvene mreže, na Vladinom Fejsbuk nalogu, uputila prijetnje premijeru Dušku Markoviću.

Prema nezvaničnim informacijama, crnogorska policija juče je povodom prijetnji Markoviću kontaktirala administratora Fejsbuka, ali i vlasti SAD-a.

Nadležne službe SAD-a su odmah započele rad na utvrđivanju da li se radi o pravom ili lažnom profilu, a potom će se raditi na utvrđivanju identiteta osobe koja je poslala prijeteću poruku.

S obzirom na to da su prijetnje upućene visokom funkcioneru Crne Gore, izvor iz policije navodi da su kolege iz SAD-a najavile dostavljanje informacija povodom ovog slučaja u najkraćem mogućem roku.

Пратите нас на

Коментари19

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније