Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

[ Pobjeda; Objavila: M.M ]

01. 12. 2018. 08:35 >> 08:07
12

HAPŠENJE MEDOJEVIĆA

Kocijančić poziva na uzdržanost

Evropska unija (EU) pažljivo prati događaje u Crnoj Gori, uključujući i hapšenje poslanika Demokratskog fronta (DF) Nebojše Medojevića, saopštila je portparolka EU Maja Kocijančić.

“EU, posebno preko naše delegacije u Crnoj Gori, pratila je nedavna dešavanja, uključujuć i i hapšenje poslanika Nebojše Medojevića. Sve strane moraju pokazivati uzdržanost i pravičan proces mora biti ispoštovan”, rekla je Kocijančić za Pobjedu.

Medojević je uhapšen u četvrtak veče po nalogu Višeg suda jer je odbio da svijedoči u predmetu Specijalnog državnog tužilaštva formiranom povodom tvrdnji o primanju i davanju mita i sproveden u Zavod za izvršenje krivičnih sankacija.

Nalog za hapšenje izdat je i za lidera Demokratske narodne partije Milana Kneževića, koji je takođe odbio da svijedoči o ranije iznijetim tvrdnjama u predmetu SDT-a.

Pravni zastupnici poslanika DF-a, predali su žalbu Apelacionom sudu koji bi trebalo da se izjasnu rok od 48 sati.

Пратите нас на

Коментари12

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније