Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

21. 08. 2013. 15:20 >> 16:57
5

DPS

Vešović: A gdje je Lekić

Demokratski front, na čijem čelu se, valjda, još uvijek nalazi Miodrag Lekić, započeo je kampanju za lokalne izbore u Mojkovcu, Cetinju i Petnjici bezuspješnim ujedinjavanjem opozicije i vrlo uspješnim razjedinjavanjem samog Fronta, ocijenio je danas portparol Demokratske partije socijalista Časlav Vešović.

Kako smatra Vešović biće vrlo zanimljivo pratiti kako će DF tražiti podršku od građana, ako, kako je kazao, ne podržavaju sami sebe, niti to očekuju jedni od drugih, kao što Medojević ne očekuje od Danilovića.

Vešović navodi da će biti to kampanja u kojoj će jedan dio njih nešto predlagati, drugi dio će se od njih ograđivati, a lider će ćutati, a onda će, kao i do sada, svi zajedno izgubiti.

"Vrh srpske vlasti optužuje Lekićevog najbližeg saradnika da je plaćenik mafije, a on cijeni da se ne treba oglašavati. Dakle, nije u pitanju neki neozbiljan medij, trećerazredni političar ili neko nevažno udruženje, pa da razumijemo zašto ne odgovara, ali ovdje su u pitanju najodgovorniji ljudi u Srbiji koji predstavljaju slodobno izraženu volju birača na izborima, a još kaže da sa Srbijom želi najbolje odnose. I, ponovo, to nije dovoljno da nam kaže na čijoj je strani", ocjenjuje Vešović.

On smatra da bi Lekić trebao da kaže na čijoj je strani i ko tu nije vrijedan njegove pažnje.

"Moguće da je na Medojevićevoj, jer to odgovara Koštunici, koji je opozicija Vučiću i Dačiću u Beogradu. Ili se, možda, zajedno sa Danilovićem ogradio u ime DF od Medojevića. Ako se ogradio, onda i on misli o Medojeviću ono što za njega tvrdi Vučić, a i dalje mu je najbliži saradnik.  Ako ne misli, zašto ga nije zaštitio i da li bi čuvao svakog građanina Crne Gore kao što čuva najbližeg saradnika? Ako je na strani Medojevića, onda je Danilović rekao u ime DF ono protiv čega je lider DF i o čemu DF nije raspravljao". zaključuje Vešović.

 

 

Пратите нас на

Коментари5

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније