Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

11. 04. 2019. 16:21 >> 16:20

DPS

"U PG se realizuju investicije vrijedne 200 miliona"

Bojkotom sjednice Skupštine Glavnog grada, opozicija je pokazala odnos nepoštovanja prema građanima Podgorice, saopštio je Klub odbornika DPS u Glavnom gradu.

Kako navode, politička neodgovornost opozicije sa državnog prenijela se na lokalni nivo. 

"Odgovor većine u Glavnom gradu će biti jednostavan – još predanije ćemo nastaviti sa radom u namjeri da pokušamo unaprijediti standard življenja u Podgorici. Ne pozivamo opozicione kolege da se vrate već pozivamo građane da primijete o kakvom neprofesionalnom odnosu prema Podgorici se zapravo radi", navode u saopštenju.

Ističu da je nova gradska uprava nastavila realizaciju krupnih kapitalnih projekata koje je započela prethodna gradska vlast i koji predstavljaju ključne generatore daljeg razvoja Glavnog grada.

"Posebno treba istaći kapitalne investicije u dijelu saobraćajne infrastrukture (realizacija druge faze zaobilaznice u Zeti, nastavak realizacije putnog pravca Golubovci-Mataguži-Tuzi, završetak radova na donjogoričkom bulevaru, inteziviranje radova na jugozapadnoj zaobilaznici, kao i skoriji početak radova na Zapadnoj zaobilaznici, bulevaru prema Danilovgradu, kao i rekonstrukciji starog puta prema Danilovgradu)", dodaju u saopštenju.

Uz realizaciju ostalih, krupnih infrastrukturnih projekata, kao što su Dom za stare, Gradsko pozorište, rekonstrukcija male sale sportskog centra i mnogi, mnogi drugi, uz skoriji, izvjestan, početak izvođenja radova na najznačajnijem i najkrupnijem kapitalnom projektu u istoriji Glavnog grada – sistemu za prečišćavanje otpadnih voda, konstatuju da se u ovom trenutku na teritoriji Glavnog grada realizuju investicije u iznosu od oko 200 miliona eura.

"Svjesni smo da se Podgorica mora razvijati još intenzivnije da bi bila ravnopravna u porodici evropskih glavnih gradova. Uz sve ovo, nova gradska uprava predano radi na unapređenju svih sadržaja koji treba da poboljšaju kvalitet života svakog građanina i sigurni smo, da su rezultati ovakvih aktivnosti vidljivi svakom našem sugrađaninu", zaključili su u saopštenju.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније