Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

Objavio: F.R.

13. 05. 2019. 19:18 >> 19:18
1

SASTANCI SA ZVANIČNICIMA

Marković sjutra u Njemačkoj

Predsjednik Vlade Crne Gore Duško Marković putuje sjutra u dvodnevnu radnu posjetu Njemačkoj, gdje će se sastati sa predstavnicima Vlade, Parlamenta i privrede.

"Ključne teme sastanaka premijera Markovića sa predsjednikom Bundestaga Volfangom Šojbleom biće bilateralni odnosi Crne Gore i Njemačke i nastavak evropske integracije naše zemlje", saopšteno je iz Vlade.

 Crna Gora kao vodeća zemlja u procesu pristupanja EU, reforme koje naša zemlja sprovodi kao i evropska perspektiva regiona Zapadnog Balkana trebalo bi da budu vodeće teme razgovora predsjednika Markovića u Odboru za evropske poslove Bundestaga.

Na istu temu – „Crna Gora kao lider u evropskim integracijama“ predsjednik Vlade govoriće u Fondaciji Konrad Adenauer. Razgovori premijera Duška Markovića sa ministrom ekonomije i energetike Peterom Altmajerom kao i sapredstavnicima njemačke Savezne privredne i industrijsk

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније