Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

[ Objavila: M.M ]

05. 06. 2019. 16:25 >> 16:32
6

RADULOVIĆ PORUČIO

"Opozicija samo zajedno do tehničke vlade"

Član Predsjedništva Demokratskog fronta Branko Radulović kazao je da opozicija samo zajedno može doći do razgovora o formiranju tehničke vlade. Vrijeme curi kazao je Radulović i pozvao opoziciju da zajedno djeluje.

On je saopštio da je DF u skupštinsku proceduru uputio pet inicijativa, a da su premijeru Dušku Markoviću uputili dva zahtjeva. Na ovaj način, kako kaže Radulović, ovaj politički savez želi da obezbjedi dinamičan ekonomski i održivi razvoj Crne Gore.

Ponovo ćemo inicijatirati razgovore o alternativi, da više se zakopaju te sjekire, te sujete, to prednjačenje ko će biti a ko neće biti. Pobjednik u gubitničkoj varijanti je najveći gubitnik. Tako da samo zajedno kao alternativa može doći do nekog razgovora o formiranju tehničke Vlade - poručio je Branko Radulović na današnjoj pres konferenciji Demokratskog fronta.

''Demokratski front i Pokret za promjene je nastao samo kao antirežimska alternativa. Sve živo smo učinjeli da objedinimo sve činioce i političke i civilni sektor i sve ostale u stvaranju takvog jednog oklopa. Ponovo ćemo inicijatirati razgovore o alternativi, da više se zakopaju te sjekire, te sujete, to prednjačenje ko će biti a ko neće biti. Pobjednik u gubitničkoj varijanti je najveći gubitnik. Mi ostajemo na tome i privrženi smo tome. Tako da samo zajedno kao alternativa može doći do nekog razgovora o formiranju tehničke Vlade. Svi treba da znaju da vrijeme curi i da su ovdje pokazane neke stvari da svaki dan ide po četiri miliona eura. Ljudi nam odlaze. Crna Gora dolazi sve više u jednu situaciju gdje neće biti boljitka. Upamet se opozicijo i alternativo'', poručio je jedan od lidera Demokratskog fronta, Branko Radulović.

 

Пратите нас на

Коментари6

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније