Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

[ Objavio: O.Z. ]

18. 07. 2019. 21:39   >>  09:28

NASLIJEDILA APRCOVIĆA

Stanovčić predsjednica kotorskog DPS-a

Tatjana Tanja Stanovčić jednoglasno je na večerašnjoj sjednici izabrana za novu predsjednicu Opštinskog odbora DPS Kotor.

"Tanja Stanovčić rođena je u Kotoru gdje je završila osnovnu i srednju školu. Diplomirala je na Ekonomskom fakultetu Univerziteta Crne Gore, na kom je takođe stekla i zvanje magistra ekonomskih nauka. Doktorirala je na Ekonomskom fakultetu Univerziteta u Beogradu 2005. godine, a odlukom Senata Univerziteta Crne Gore izabrana je u zvanje vanrednog profesora. Profesorica Tanja Stanovčić, obavljala je funkciju dekanice Fakulteta za turizam i ugostiteljstvo u Kotoru, a bila je i član Senata Univerziteta Crne Gore. Majka je dvoje djece, cijenjena i omiljena među građanima u Kotoru gdje živi i radi dugi niz godina", saopštio je kotorski DPS.

Koordinator ispred Predsjedništva, Branko Čavor istakao je zadovoljstvo procesom predlaganja izuzetno kvalitetnih kandidata za obavljanje funkcije predsjednika Opštinskog odbora.

"Čestitajući novoizabranoj Predsjednici, gospodin Čavor je istakao da očekuje da će kao prvi čovjek lokalne Partije, profesorica Stanovčić dati puni doprinos u realizaciji našeg Izbornog programa i dodatno doprinjeti snaženju partijske infrastrukture", piše u saopštenju.

Kako se navodi, Čavor je takođe naglasio da je nakon preuzimanja vlasti u Kotoru, izbora novog predsjednika Opštine i predsjednika Skupštine opštine, voljom većine odbornika lokalnog Parlamenta, "osnovni cilj DPS da povrati prepoznatljiv duh grada Kotora i maksimalno ubrza razvoj našeg grada koji je u fazi stagnacije već dvije godine".

Željko Aprcović, novoizabrani predsjednik Opštine i doskorašnji predsjednik Opštinskog odbora Kotor je naglasio da će u narednom periodu lokalna samouprava, predvođena DPS-om, a u saradnji sa koalicionim partnerima, uraditi sve da građani Kotora konačno nakon dvije godine, osjete boljitak i prosperitet koji samo odgovorna politika i odgovorni ljudi mogu da donesu našem gradu.

Profesorica Tanja Stanovčić zahvalila je prisutnima na podršci i istakla da je takva, jednoglasna podrška, dodatno obavezuje, da sve one ljudske i profesionalne potencijale i principe u koje su građani Kotora imali prilike da se uvjere kroz njen dosadašnji profesionalni rad, sprovede i kroz novu partijsku odgovornost koja joj je povjerena, navodi se u saopštenju Opštinskog odbora DPS Kotor.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније