Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

[ Objavila: M.M.Lj. ]

15. 10. 2019. 13:35 >> 13:34
1

JOKIĆ MARKOVIĆU

"Jedino što košta Kotor je politika DPS-a"

Reagujući na izjavu premijera Duška Markovića kako uprkos insistiranju nije imao priliku da sa prethodnom vlašću razgovara o važnim pitanjima razvoja Kotora, član Predsjedništva Demokrata i bivši predsjednik te Opštine Vladimir Jokić kazao je da je Marković tokom dvije i po godine nije odgovorio ni na jedan njihov dopis.

Jokića, koji je na je bio na čelu Kotora dvije i po godine da napiše otvoreno pismo premijeru natjerala ga je njegova izjava je nemogućnost saradnje sa tadašnjom lokalnom vlašću koštalo i Kotor i Crnu Goru.

“Tokom dvije i po godine koliko sam bio na čelu opštine Kotor, dobili ste nebrojano dopisa iz opštine, po različitim pitanjima. Ni na jedan od tih dopisa nikada niste odgovorili. Kada ste dva puta u tom periodu bili u Kotoru, niste se najavili niti posjetili bilo koga iz lokalne samouprave. Jedini put kada ste predložili sastanak je bilo povodom dana opštine Kotor, kada ste me pozvali da dođem u Podgoricu, da mi u kabinetu premijera, u Podgorici, čestitate Dan opštine”, navodi se u otvorenom pismu Jokića.

On je kazao da “ono što košta Crnu Goru i Kotor je politika DPS-a”.

“Zapitajte se zašto ste juče jedino imali priliku da obiđete gradilište hotela „Vrmac“, u čijoj rekonstrukciji niti opština niti Vlada ni na koji način ne učestvuju. Zato gospodine Markoviću što sve ostalo u čemu Vlada Crne Gore učestvuje u Kotoru izgleda kao ruina, a gradi se poput Skadra na Bojani”, naveo je Jokić.

On je u otvorenom pismu pitao premijera zašto se nije pored Sportske hale koja je trebalo da bude završena 2011. godine, pored zatvorenog bazena „Nikša Bućin“koji je trebalo da bude rekonstruisan još 2017. godine, ispred naselja u Kostanjici, ispred žičare Kotor-Njeguši koju DPS obećava od 2008. godine.

“Jasna je namjera da se Vašim pojavljivanjem pošalje poruka da je nezakonito preuzimanje vlasti u Kotoru pod Vašim pokroviteljstvom. Siguran sam u ono što i Vi znate, da na taj način ne možete podići popularnost svojim pulenima u Kotoru, mada nećete ni Vi ni oni još dugo moći bježati od izbora i volje građana Kotora”, zaključio je Jokić.

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније