Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

[ Beta, Objavila: J.B.Č. ]

22. 02. 2020. 23:15   >>  23:11 20

DODIK

"Dolazak Đukanovića dodatno bi ponizio srpski narod"

Član predsjedništva Bosne i Hercegovine (BiH) iz Republike Srpske (RS) Milorad Dodik izjavio je da nije trenutak za dolazak crnogorskog predsjednika Mila Đukanovića u tu zemlju jer bi njegov dolazak "dodatno ponizio srpski narod".

"U uslovima kada našem narodu uzimate dostojanstvo i pokušavate oduzeti imovinu u Crnoj Gori nije prihvatljiv dolazak predsjednika te zemlje kako bi odavde slao poruke protiv sprskog naroda", rekao je Dodik u intervjuu za izdanje Politike od nedjelje.

Prema njegovim riječima, situacija u Crnoj Gori je "nepravedna" za Srbe, a "mirni protesti koji se dešavaju su odbrana od jedne osione državne odluke koja nije uvažavala bazične interese tih ljudi".

On je rekao da vjeruje da je moguće da se to pitanje riješi tako što će se taj zakon poništiti, a potom ući u proces da bi se rješavalo demokratski, navodeći i da podržava "pravedne" zahtjeve Srpske pravoslavne crkve.

Пратите нас на

Коментари20

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније