Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

[ Objavila: M.M.Lj. ]

18. 06. 2020. 09:05 >> 09:50
6

VUČINIĆ PORUČIO

"Opozicija da odluči - aktivni bojkot ili rizični izbori"

Predsjednik Radničke partije Maksim Vučinić kazao je da najava izbora za kraj ljeta govori o “kukavičluku režima i namjeri da dobije izbore u vanrednom stanju koje ovih dana inicira”. On je kazao da opozicija mora hitno da se odluči na aktivni bojkot ili rizični izlazak na izbore.

 

“Od događaja  12. maja ove godine,  pa do jučerašnjih dešavanja u Budvi režim je jasno stavio do znanja građanima Crne Gore kakva nas sudbina čeka ako dozvolimo još jednu izbornu prevaru. Najava izbora za kraj ljeta govori o kukavičluku režima i namjeri da dobije izbore u vanrednom stanju koje ovih dana inicira”, navodi se u saopštenju. 

Vučinić optužuje vlast da izbore organizuje dok je crnogorska dijaspora na odmoru kako bi od njih prikupili glasove.

“Ne osporavam nikome pravo na  glasanje u Crnoj Gori, ali ako već glasaju zašto ne dođu sa nama ovdje da djele istu sudbinu”, kaže Vučinić.

Takođe tvrdi da kad god je vlast u krizi, poseže za mjerema koje izazivaju nestabilnost.

“ Govora o fer izborima nema. Da li se odlučiti na aktivni  bojkot ili rizični izlazak na izbore  pitanja su na koja opozicija mora ekspresno i sa najvećim razumjevanjem odgovoriti”, zaključio je Vučinić.

         

Пратите нас на

Коментари6

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније