Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

[ Pobjeda; Objavila: M.M. ]

20. 06. 2020. 07:55 >> 07:54
1

BOGDANOVIĆ

Podnijeće krivičnu prijavu protiv direktora Službenog lista

Odluke objavljene u Službenom listu posljedica su teške zloupotrebe službenog položaja od strane direktora Službenog lista Crne Gore, protiv koga će odmah biti podnešena krivična prijava, saopštio je funkcioner Demokrata Boris Bogdanović, ističući da objavljivanje takvih odluka nema nikakvu pravnu težinu, te da za njih one ne važe.

"Takođe, objavljivanje pojedinačnih pravnih akata u Službenom listu nema suštinski, već protokolaran značaj, imajući u vidu da u istima stoji da stupa na snagu danom donošenja, a ne danom objavljivanja u Službenom listu", kazao je on.

DPS je, kako dodaje, pokušao da obmane međunarodnu zajednicu, koja je pozvala na dijalog, ali svaki prevarantski amaterizam će proći isto kao i amaterski puč.

"Na ovaj način se Bulatović mogao samoproglasiti za predsjednika Evropske komisije, a Snežana Kuč za predsjednicu makedonskog Sobranja. Međutim ne garantujemo da neće pokušati, imajući u vidu amaterizam ovih skandaloznih DPS pučista. Nastavljamo borbu za slobodnu Budvu i odbranu člana 2 Ustava Crne Gore. Za svaki pokušaj primjene ovakvih ništavnih papira imaćemo oštar odgovor sa svih nivoa organizovanja. Građani da budu u pripravnosti," poručio je Bogdanović.

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније